Click to view the ENGLISH version of this page

Termeni și Condiții - Excursii Naționale - SCOPE-SCORE FASMR

Conținutul paginii: Termeni și condiții, Politica de livrare/anulare, Contact, Detalii companie.

 

În cadrul programului de schimburi internaționale SCOPE-SCORE, echipa națională FASMR organizează anual excursii naționale în lunile iulie și august pentru studenții străini, veniți pentru o lună în România, în ideea promovării multiculturalismului și a familiarizării acestora cu sistemul medical român. Aceste excursii încurajează conectarea cu comunitățile locale și sprijină turismul intern, contribuind la dezvoltarea economică națională.

În 2023, au fost organizate 3 excursii naționale, una la Brașov și celelalte două în paralel în Sibiu și Maramureș. Studenții au avut oportunitatea de a vizita diverse obiective turistice în unele dintre cele mai memorabile regiuni ale țării noastre.

Datele și locațiile excursiilor:

Brașov:

21-23 iulie 2023, 11-13 august 2023

Sibiu / Maramureș:

14-16 iulie 2023, 18-20 august 2023

În cadrul acestor excursii, aproximativ 100 de studenți au achitat o taxă de participare și au beneficiat de următoarele servicii:

  • Cazare pentru 2 nopți, incluzând 4 mese (2 mic dejun, 2 cină).
  • Transport în cadrul excursiilor prin închirierea unui număr prestabilit de autocare.
  • Intrări la diverse obiective turistice.
  • Program social.

Taxa de participare a fost de 500 de lei pentru excursiile din Brașov și Maramureș și de 550 de lei pentru cea din Sibiu.

Pentru excursiile din anul curent, 2024, se vor oferi detalii complete în curând.

Prin utilizarea Serviciilor noastre Digitale, vă dați acordul pentru practicile descrise în acești Termeni și Condiții.

În măsura în care regulile sau ghidurile suplimentare afectează utilizarea Serviciilor noastre Digitale, aceste reguli și ghiduri sunt încorporate prin referire în acești Termeni și Condiții. Folosind oricare dintre Serviciile noastre Digitale, sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, ar trebui să opriți imediat utilizarea Serviciilor noastre Digitale.

Ca o condiție a dreptului dvs. de a utiliza Serviciile noastre Digitale, declarați pe proprie răspundere că aveți vârsta legală pentru a încheia un contract obligatoriu și că nu aveți interdicția să accesați Serviciile Digitale în conformitate cu legile din România sau din orice altă țară.

Descrierea Serviciilor

Serviciile noastre Digitale oferă în primul rând informații despre evenimentul nostru dar și conținut care s-ar putea să prezinte interes pentru dumneavoastră, dar si comercializare de pachete de participare în cadrul Excursiilor Nationale SCOPE SCORE FASMR. În măsura în care se vor adăuga noi servicii, conținut sau funcții în Serviciile noastre Digitale în viitor, utilizarea acestora de către dvs. este supusă acestor Termeni și Condiții.

 

General

Toate comenzile plasate prin intermediul link-ului de plată, precum și livrările și serviciile noastre sunt supuse exclusiv Termenilor și Condițiilor Generale enumerate mai jos, în versiunea valabilă la momentul comenzii. Nu acceptăm Termenii și Condițiile contradictorii ale clientului decât dacă am fost de acord cu valabilitatea acestora în scris.

Conform legilor în vigoare, comanda plasată pe acest site se consideră un contract între cumpărător și vânzător, fiecare parte trebuind să își îndeplinească atribuțiile. Aceasta înseamnă că vânzătorul se obligă să livreze produsele și serviciile comandate, iar cumpărătorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.

 

Încheierea contractului

 

Contractul dintre dvs. și FASMR este valabil odată ce comandați pachetul de participare. Prin trimiterea formularului de comandă furnizat pe site-ul nostru web, intrați în obligativitatea de a finaliza acest contract. Finalizați comanda, introducând toate informațiile în timpul procesului de înregistrare și trimițându-ne formularul de înregistrare făcând clic pe butonul „trimite”.

 

Modalitatea de plată

Online prin card de debit/credit prin intermediul link-ului de plată, prin platforma partenerului nostru netopia-payments.com.

Confirmarea plății este instantanee, iar plata este securizată prin 3-D Secure.

Politica de livrare

 

Achiziționarea primei tranșe de bilete va fi disponibilă începând cu data de începere a înscrierilor stabilita de echipa națională SCOPE-SCORE și comunicat ulterior pe platformele aferente, timp de 25 de zile calendaristice.

În momentul achiziționării unui bilet, echivalent cu participarea în cadrul Excursiei Naționale, veți fi redirecționat automat către pagina de plată online cu cardul, a partenerului nostru, netopia-payments.com. Dacă plata este finalizată cu succes, veți primi un email de confirmare în acest sens.

Politica de retur

 

Dacă se dorește returnarea unui produs, aceasta poate fi solicitată de la data începerii înscrierilor, timp de 30 de zile calendaristice. Ulterior, în caz de necesitate se va apela la o a doua tranșă de bilete, fără posibilitatea de retur.

Dispozitive mobile și restricții ale terților

 

Dacă accesați serviciile noastre digitale pe dispozitive mobile, vă rugăm să luați în considerare faptul că se vor aplica taxele standard ale operatorului dvs. de telefonie mobilă.

 

Reclamații de conținut

Dacă considerați că orice conținut al Serviciilor noastre Digitale încalcă acești Termeni și Condiții sau este altfel necorespunzător, vă rugăm să raportați conținutul trimițând un e-mail la adresa vpf@fasmr.ro

Modificări ale acestor termeni

Ne rezervăm dreptul, până la data începerii înscrierilor la Excursiile Naționale, de a modifica sau actualiza acești Termeni și Condiții fără o notificare prealabilă. După începerea înscrierilor, nu vor mai fi efectuate alte modificări. Vă recomandăm să consultați regulat această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări ale Termenilor și Condițiilor. Modificările vor deveni efective imediat ce sunt postate pe Serviciile noastre Digitale, fără alte notificări. Utilizarea continuă a oricăruia dintre serviciile noastre digitale după publicarea acestor modificări constituie acceptarea acestora și nu veți putea face modificări acestor Termeni și Condiții.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Completând acest formular sunteți de acord cu oferirea datelor dumneavoastră personale către FASMR. Toate informațiile personale colectate, precum NUME, PRENUME, TELEFON sunt necesare pentru comunicare și sunt colectate doar din acest motiv. Informațiile personale vor fi stocate doar până la 31.12.2024 în cazul în care veți contacta Secretarul General – Oana-Maria Duma (secretar.general@fasmr.ro, +40723065256) sau vor fi anonimizate în caz de utilizare ulterioară. Dacă doriți eliminarea datelor personale înainte, puteți contacta Vicepreședintele pentru Activitate Financiară – Sandu George-Cristian (vpf@fasmr.ro, +40764217818). Datele prezentate vor putea fi accesate de către Consiliul Director FASMR 2022-2023, Comisia de Control a ședințelor plenare din cadrul Adunării Generale L a FASMR și Avocatul FASMR. Pentru a afla mai multe despre cum FASMR gestionează datele dumneavoastră, vă invităm să citiți Politica de Confidențialitate la adresa: LINK

Detalii companie: 

 

FEDERATIA ASOCIATIILOR STUDENTILOR IN MEDICINA DIN ROMANIA

CIF: 26154488

Adresa: Cal. Plevnei, Nr.61, Sector 5 Judet: Bucuresti

IBAN: RO36BTRLRONCRT0385444902 Banca: BANCA TRANSILVANIA